Tarinmaalla

Tarinmaa on tässä meidän kirkonkylän tuntumassa sijaitseva alue, jolta löytyy paljon historiallisia paikkoja. On uhrikiviä ja -lehtoja, erilaisia raunioita ja mm. koko seudun kiertävän vallihaudan jäänteet. Nää on kaikki hienoja asioita, mutta eniten todellakin pidän alueen luonnosta. Metsästä. Se on aina yhtä upea paikka ja perheen kanssa käydäänkin siellä usein, viimeksi nyt taas tänään.

En voisi kuvitella asuvani missään sellaisessa paikassa, josta tällaista rauhallista metsää ei löytyisi välittömästä läheisyydestä.

Yhdellä polulla osui laskevan auringon kultainen valo niin upeasti vastaan, että siihen paikkaan oli pakko maastoutua kameran kanssa. Kokosin paikalta Brenizer-metodina tunnetulla tavalla yhden panoraaman. Brenizeristä lisää toisessa artikkelissa.

Comments are closed