Strange news – Selfportraitfriday

Tästä se aikanaan lähti. Mun oma #selfportraitfriday-setti.

Oli siistiä käydä omia vanhoja projekteja läpi, kun selailin Lightroomin katalogista näitä selfiekuvia. Muistelen että olin vasta hankkinut lisää salamavaloja ja radiolaukaisimet ennen kuin aloitin #selfportraitfriday-sarjan. Näin ollen nää kuvat on ollut suurilta osin uuden tekniikan harjoittelua.

Mitä en enää pysty palauttamaan mieleeni on se mistä näiden kuvien idea on lähtenyt. Suurin osa on todennäköisesti välähtänyt mieleen Intenetistä, jonkun muun kuvaajan kuva on ollut siisti ja siitä on tullut kehiteltyä omalle kuvalle ideaa. Jotkut kuvat taas oli ihan kieli poskella sävellettyjä.

Tulen myös julkaisemaan kuvan yhteydessä valokuvan ns. pullback kuvan. Tällaisesta kuvasta ilmenee miten kuva on valaistu. Ihan kaikista kuvista en ole ottanut konfiguraatiokuvaa talteen.

Seuraava kuva julkaistaan tulevana perjantaina.

Comments are closed