Please, wash hands – Selfportraitfriday

Käsien peseminen on pikkujuttu, joka unohtuu helposti tai tulee tehtyä vähän sinne päin. Nyt taas näin alkavan talven aikaa, kuten taisi olla tää kuvakin alunperin otettu on hyvä muistaa käsien pesu. Pöpöt on ilmassa ja siellä täällä nuhitaan. Pidä huolta omasta hygienistasi ja estä bakteerien leviäminen pesemällä ne kädet huolellisesti.

Sanotaan että se on 25 sekuntia, joka riittää. Sen aikaa kun käytät huolellisesti käsien pesuun joka puolelta käsiä, tulee käsien pesu tehtyä huolellisesti. Ja jos et millään halua laskea kaikkia sekunteja, voit lauraa lurittaa – ihan omassa mielessäsikin – Paljon onnea vaan-laulun kaksi kertaa. Se on about sama aika.

Miten kuva valaistiin

no images were found

Kuvauspaikka valaistiin kahdella salamavalolla. Toinen asetettiin kohteen yläpuolelle kameran vasemmalla puolella ja toinen kohteen tasolle ja oikealle puolelle. Vasemman puoleinen valo ohjattiin muovisen sermin läpi, joka hajotti salaman valoa. Salamavalojen ja kameran sijainnin suhteessa kohteeseen näet oheisesta kuvasta.

Seuraava kuva julkaistaan taas ensi viikolla. Until then, stay safe.

Comments are closed