Muutama hyvä syy ottaa boudoir-kuvia

Kahdeksan, jos ollaan tarkkoja.

Uskaltaisitko asettautua kameran eteen kuvattavaksi? Rohkenetko tehdä sen alusasussa, joka tuo esiin muotosi? Boudoir-kuva on henkilökohtainen ja intiimi kuva sinusta. Boudoir kuva ei paljasta kuvattavasta henkilöstä kaikkea, vaan voi näyttää vain muutamia kehon osia, jättäen kuvan katsojan mielikuvitukselle tilaa leikkiä.

Boudoirkuvaus

Intiimeissä ja kauniissa boudoir-kuvissa pääosassa olet sinä, alusasussa ja koruissa. Boudoir-kuvista välittyy oma persoonallisuutesi, herkkyys, aistikkuus sekä naisellisuus.

Boudoir-kuva voi yhtä hyvin myös olla kuva sinusta repaleisessa t-paidassa, kauluspaidassa tai farkuissa. Missään ei ole määritelty miten boudoir-kuvaan tulisi pukeutua.

Boudoir-kuvia voi mielestäni otattaa ihan kuka tahansa, mitenkään ihmistä lokeroimatta. Boudoir-kuvia otetaan paljon huomenlahjaksi tulevalle puolisolle. Morsiusboudoir-kuvauksessa kuvissa voi olla mukana hääpuvun osia, kuten huntu ja sukkanauha.

Boudoir-kuvaus ei ole kuitenkaan tarkoitettu ainoastaan tuleville morsiamille (tai sulhasille!), jotka haluavat kiusata miestään (tai tulevaa vaimoaan) näyttämällä vilauksen itsestään ja siitä, minkä häämekko alleen piilottaa.

Mutta – tässä mun mielestä 8 hyvää syytä otattaa boudoir-kuvia, olit sitten menossa naimisiin tai et.

1. Näytä mitä susta löytyy

Meistä jokaisella on se jokin, josta olemme ylpeitä – peppu, rinnat, tuplahaukat tai tulipunaiset huulet. Näytä sitä, vilauta ja väläytä. Sopivan vähän peppua pitsihelman alta tai anna katsojan tuntea huulesi vain kuvaa katsomalla. All in!

Boudoirkuvaus

2. Kuva hetkestä

Valokuva on tallenne ajasta ja hetkestä. Näin boudoir-kuvakin on ajan kuva sinusta. Ehkä olet saavuttanut itsellesi asettaman tavoitteen elämässäsi tai sen suunnassa on tapahtunut jokin merkittävä muutos – olet noudattanut tiukkaa ruokavalioita ja olet nyt ns. tikissä tai elämä nyt vaan heittää kärrynpyörää.

Boudoir-kuvia voi otattaa itsestään ihan muistoksikin. Miksi ei. Nuoren minän boudoir-kuvalla on sitten kiva yllättää oma puoliso kun yhteisiä eläkepäiviä on takana jo useita vuosia.

3. Valokuvaaja on ammattilainen ja tietää miten saa sinut näyttämään hyvältä

Sanon tämän suoraan – naisilla on tapana nähdä epäkohdat itsesään. Monilla meistä omasta mielestämme on se jokin, josta ei itsessään pidä. Polvet näyttävät hassuilta, hymy ei suju kun tuntuu että ei uskalla näyttää hampaitaan tai ihan mikä vaan. Tule rohkeasti kuvattavaksi! Uskon että opit näkemään itsesi uudella tavalla – kun näytän sinulle valmiin ja viimeistellyn kuvan sinusta.

Ehkä olet plussakokoa? Isokokoisuus ei ole este boudoir-kuvaukselle, päinvastoin kurvithan vain lisäävät naisellisuutta. Ja tässäkin tilanteessa, saat nähdä itsesi aivan uudessa valossa, valmiissa ja viimeistellyssä kuvassa.

Kameraa ei pidä pelätä, se ei pure. Ja kameran takana oleva henkilö on ammattilainen, joka keskittyy olennaiseen: kuinka ottaa sinusta näyttävä kuva.

Boudoir-kuvaukseen valmistautuminen, meikki, kampaus ja asusi ovat osa kokonaisuutta. Pääosassa olet ainutlaatuinen sinä, mutta kun kuvasta otetaan muutama askel kameran taakse, nähdään kaikki lopputulokseen vaikuttavat asiat – kuvauspaikka, kuvan tausta, tilan valaisu kaikki vaikuttavat lopputulokseen.

Oli kuvauspaikka kuitenkin mikä tahansa väliltä hotellihuone tai rauhallinen niitty metsässä, on kuvaajan tehtävä tuoda sinun parhaat puolesi esiin.

Boudoirkuvaus

4. Mene shoppailemaan

Kuvausta varten tullee tehdä joitain hankintoja, mikäli kuvaus tulee vain sinulle itsellesi eikä ole huomenlahjakuvaus. Sehän tarkoittaa – shoppailua!

Ota aikaa itsellesi ja osta uusia alusasuja tai muita vaatteita. Osta asuun sopivia koruja. Tai osta vain ne korut. Helmikaulanauha on näyttävä elementti paljaalla iholla.

5. Kuka ei tykkäisi pukeutua hienoihin alusasuihin

Kun olet löytänyt ne alusasut, saat käyttää niitä. Saat valmistautua rauhassa kuvaukseen, pukeudut ja rentoudut. Omassa tilassasi, omassa buduaarissasi. Katsoessasi peiliin, näet peilistä upean naisen. Itsesi.

Boudoirkuvaus

 

6. Sekoita sen toisen pää

Jos annat kuvan lahjaksi miehellesi, tulet varmasti sekoittamaan hänen päänsä. Mieti miltä tuntuisi saada huomenlahjaksi vihkipäivän aamuna intiimi kuva, jossa on jokin kehosi yksityiskohta. Kuvassa näkyy hieman alusvaatteita ja sopivan vähän paljasta pintaa, niin että miehesi mielikuvitukselle jää tilaa.

7. Elät vain kerran

Jokaiselle meistä on suotu yksi visiitti tällä planeetalla – ainakin perus länsimaisen ajatustavan mukaan. Elät vain kerran, tehdään boudoir-kuvauksesta yksi muisto joka säilyy ikuisesti.

Boudoirkuvaus

8. Boostausta itsetunnolle

Tämä näkökulma realisoituu siinä vaiheessa, kun saat käsiisi valmiin ja viimeistellyn kuvan itsestäsi. Kuvaukseen tuleminen on varmasti jännittävä kokemus, mutta kuvaajan tehtävä on myös huolehtia siitä että sinulla on mukava olla.

Boudoir-kuvassa saat olla oma itsesi.

Bonukset – vietä päivä parhaiden ystäviesi kanssa!

Miltä kuulostaisi boudoir-päivä BFF-seurassa? Sinut haetaan valmistautumaan kuvaan. Saat meikkauksen ja kampauksen.

Sitten lähdetään kuvauspaikalle, jossa odottavat ystäväsi ja ehkä vähän skumppaakin – koskaan ei ole huono hetki poksauttaa korkkia! Pieniä herkkuja ja yhteistä aikaa ystävien kanssa. Päivä on kokemus kaikille, erityisesti kuvattavalle henkilölle.

Boudoir-kuvaus osana polttareita

Boudoir-kuvaus voi olla myös osa polttaripäivää. Tällöin te vietätte polttareitanne yhdessä kuten kuuluukin ja kuvaus on yksi osa päivän ohjelmaa.

Tällaisessa järjestelyssä on se mahtava puoli, että teillä on aikaa valmistautua kuvaukseen, vaikka kuvattavan henkilön tietämättä. Teillä on oma ohjelmanne sankarittarelle, hyvää ruokaa ja juomaa. Kuvaus voidaan toteuttaa käytännössä katsoen missä tahansa, hotellihuoneessa tai muussa polttarisankarille järjestetyssä tilassa.

Comments are closed